CREARE SITE DE PREZENTARE SAU MAGAZIN ONLINE?

Fie că e vorba despre creare unui site de prezentare pentru un proiect StartUp sau un site complex E-Commerce pentru o prezență online de excepție vă asigurăm toate serviciile necesare.

Ne vom ocupa de:

  • achizitia domeniului web
  • gazduirea site-ului pe servere performante
  • achizitia/instalarea certificatului de securitate
  • modul GDPR + notificare cookie-uri
  • servicii de administrare conținut sau administrare tehnică a site-ului
  • servicii de actualizare si securizare a site-ului
  • optimizare SEO pentru motoarele de cautare
  • servicii de promovare.

Utilizam platforme web proprii sau open-source cum ar fi WordPress sau Magento2.

Achizitie domeniu web, gazduire site cPanel, certificate de securitate. Servicii de mentenanță tehnică sau de conținut…

Codelines Web SRL este o companie privată românească din Cluj-Napoca și oferă o gamă largă de servicii dezvoltare site-uri web, găzduire site-uri web, aplicații pentru telefonia mobilă, soluții de vânzări online (e-commerce), promovare site-uri prin servicii SEO și marketing online, mentenanță site-uri. Avem competențe și o experiență în realizarea de site-uri sau aplicații web de peste 15 ani.

Rezervati un domeniu web
CERETI O DISCUTIE CU UN REPREZENTANT CODELINES WEB

SITE-UL? MAI NECESAR CA ORICÂND.

Traversăm cu totii o perioada foarte grea. Din fericire autoritățile promit finanțări, prin urmare banii trebuiesc rapid accesati si utilizati. Multe afaceri functioneaza la cote reduse datorita inchiderii zonelor publice. Stim că vă e greu. Am studiat problema la mulți dintre clienții nosșri si am constatat ca toti cei ce au un site functional au putut trece mai usor peste toate aceste restricții impse de pandemie. Indiferent că doresc sa-si vânda produsele sau serviciile prin intermediu site-ului sau clientii sau potentialii lor clienti îi vor cunoaște mai bine si vor comunica prin intermediul site-ului, baza de clienti a fiecăruia a crescut. Nu neglijati nici dvs. comunicarea cu clientii dvs, prin intermediul unui site construit de specialisti în domeniu. Un site bine executat si promovat poate face minuni!

SUPORT TELEFONIC SI PRIN E-MAIL.

Nicio companie de pe piata serverelor nu prea este dispusă să îți ofere suport telefonic GRATUIT pentru servciile de gazduire. Noi o facem. :) Folositi cu încredere numarul de telefon afisat sau adresa de e-mail pentru a ne spune problemele întâmpinate. Va multumim!

UPTIME GARANTAT

BACK-UP GARANTAT

SCALABILITATE PE TOATE TEHNOLOGIILE WEB

„Le multumesc celor de la Codelines Web. Lucrez cu ei de ani de zile, sunt prompti si iti ofera cele mai bune sfaturi si solutii in acelasi timp.”

Liliana Bota, Emozioni Moda

„Tehnologia face posibil vanzari crescute. Noi folosim un B2B in acest sens. Codelines Web sunt cei ce ne-au realizat aplicatia, ne-o administreaa si asa va ramane.”

Alin Crâșmaru, Sport X Team Bikeshop

CERETI
O DISCUTIE.

INCEPETI ACUM