Site de prezentare tip portal de informații

Client

Codelines Web SRL

ServicII

Consultanță IT, Dezvoltare site-uri, Aplicatii web

Data

15 decembrie 2022
Versiunea inițială

Resurse

Designeri - Programatori
Operatori date- Manager

Am conceput un site de prezentare de tip portal, focusați fiind pe implementarea unor modalități flexibile de a ne organiza si prezenta dezvoltarea de soluții informatice pentru firme sau alte activități profesionale cum ar fi mici afaceri de prestari servicii, vanzari, cabinet medical, avocat, consultant, etc.

Provocările
noastre

Crearea unui site de prezentare de tip portal, ușor de utilizat – inovator, cu un design curat și simplu, care comunică și prezintă conținut informațional: „Site care răspândește informație despre soluțiile digitale ale secolului a XXI–lea”.

site de prezentare
site de prezentare

Soluționare &
Rezultate

Abordarea noastră a fost să proiectăm site-ul ca o platformă web vizuală cu funcții de navigare ușoară bazate pe tehnologie html&css și funcționalități soluționate prin tehnologie PHP & MySQL însoțite de binevenit-ul JavaScript. Fiecare secțiune marcată printr-o etichetă de meniu sau secțiune de site care filtrează ușor conținutul astfel încât navigarea să fie intuitivă și simplă.

Optimizarea codului, optimizarea conținutului prin soluții de cache alese astfel încăt vviteza de încărcare să fie crescută și timpii de așteptare cât mai mici.

”M-au încântat înstrumentele de analiză ce însoțesc acest tip de portal, ai disponibil în secțiunea de administrare o sinteză a traficului pe site precum si conexiuni automate la tool-urile Google.”

- ADRIAN MITRESCU , CONTENT MARKETING

SPUNE ȘI ALTORA DEPRE ACEST PROIECT

“Am găsit și utilizat instrumentul potrivit pentru campaniile de promovare, cu facilități suficiente de prezentare si așezare în pagină. recomand această echipă de dezvoltatori!”

- JHON HENRY , MARKETING MANAGER

SPUNE ȘI ALTORA DEPRE ACEST PROIECT