Site-ul https://codelines.ro, face parte din Sistemul Informatic Codelines.

Codelines App SRL și-a propus să dezvolte și să întrețină acest sistem informatic, sistem dezvoltat în baza unui studiu efectuat înainte, menit să ajute la includerea altor companii din Romania sau altă țară în ceea ce înseamnă digitalizarea operațiunilor într-o companie..

Accesul şi utilizarea portalului web https://codelines.ro (denumit în continuare „portal”) se face în termenii şi condiţiile de mai jos.

Descrierea serviciilor


Prin intermediul portalului web https://codelines.ro se asigură desfășurarea activităților aferente gestionării proiectelor și a clienților într-o companie.

Neangajarea răspunderii

Administratorul operațional al portalului web https://codelines.ro nu își asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informații pierdute, șterse sau nu, pot fi stocate pe serverele noastre din motive care nu țin de funcționarea portalului.

Menționăm faptul că, deși depunem toate eforturile pentru ca site-ul să fie disponibil permanent, informăm utilizatorii cu privire la faptul că pot fi necesare operațiuni de întreținere de rutină. Prin urmare, nu garantăm disponibilitatea permanentă a portalului sau faptul că va putea fi accesat întotdeauna cu o anumită viteză sau cu o anumită funcționalitate.

Noțiunea de neangajare a răspunderii nu se referă la obligația companiei Codelines App SRL, de a respecta legislația în vigoare şi nu poate exclude obligațiile impuse de lege.

Obligațiile utilizatorilor

Utilizatorii vor accepta următoarele condiţii:

Utilizatorul este singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează portalul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații şi servicii din conținutul site-ului.

Codelines App SRL își rezervă dreptul de a suspenda sau a restricționa accesul şi utilizarea acestui portal în cazul în care sunt încălcate prevederile din Termenii și condițiile de utilizare a portalului, precum și de Politica de confidențialitate a portalului, celorlalte firme din cadrul grupului Codelines care participă la mentenanța sau dezvoltarea portalului.

Reguli generale

Administratorul operațional al portalului declară următoarele:

Schimbări ale site-ului

Codelines App SRL îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului portalului, precum și de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Condiții de folosire a informațiilor de pe site

Puteți prelua, citi sau imprima orice informație de pe acest site, cu condiția să reproduceți fiecare dintre adnotările despre drepturile de autor sau alte adnotări despre drepturile de proprietate conținute în orice informație pe care o preluați de pe site.

Totuși, nu aveți dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi conținutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzând aici textul, imaginile, sunetul, video, fără permisiunea scrisă a companiei Codelines App SRL

De asemenea, trebuie să luaţi la cunoștință că orice vedeți sau citiți pe acest site are drepturi rezervate de copyright fără o altă notificare specială.

Legislație

Drepturile şi obligațiile părților, impuse de prezentele termeni şi condiții, precum şi toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.