Codelines SAJ

Client

Baroul de avocați Hunedoara, RO

ServicII

Proiectare soft, Design, Implementare funcționalități

DatA

01 septembrie 2021
Lansare aplicatie

Team

Designer - Programator,
know-how-ul asigurat de Baroul Hunedoara

Interconectarea digitală a serviciilor în relația ”client ⇔ furnizor” prin folosirea unor programe digitale precum Codelines SAJ pentru Cabine avocat / Case avocatură, pot gestiona elaborarea documentelor precum si relația cu clienții dumneavoastră prin gestionarea și stocarea acestor documente precum contractele. De asemenea aveți control la persoane de contact, instanțe, activități zilnice, calendare, comunicări avocați sau instanțe, alerte, activități ce consumă zilnic timp și resurse. Programul este implementat la Baroul de Avocați Hunedoara începând cu data de 1 septembrie 2021.


Provocarea
noastră

Ni s-a cerut să realizăm un ”program pentru oficii” care să ajute la gestionarea delegațiilor către instanțe, copmunicarea cu avocații implicați, instanțele precum si părțile dintr-un proces.

Codelines SAJ Program barouri avocati

Soluție &
Rezultate

Un ”program oficii barou” pentru barouri de avocați cd utilizează tehnologia modernă orientată web și permite digitalizarea multor procese repetitive dar necesare în funcționarea cabinetelor de avocat, caselor de avocatură sau barourilor. Eficiența unui astfel de program crește considerabil munca de gestionare a proceselor rezultând astfel mai puțin efort și mult timp.

Varianta noastră Codelines SAJ a fost executata în tehnologie Laravel, datele sunt stocate pe un server local sau închiriat, accesul la date fiind permis pe niveluri de acces, securizat.

“Lucrăm pe acest program mult mai eficient ca înainte, ne ajută să economisim timp și bani iar comunicarea cu avocații a devenit foarte simplă la capitolul delegatii. Mulțumim Codelines Web! .”

- TEODORA MURAR, SECRETAR BAROUL HUNEDOARA

SPUNE ȘI ALTORA DESPRE ACEST PROIECT

Proiecte asemănătoare: