Sistem CRM (Code CRM)

Client

Codelines App SRL, Codelines Web SRL

ServicII

Aplicatii web SaaS
Servicii management clienti

DatA

01 Decembrie 2021
Versiunea 1.0.0

Team

Programatori, analisti
Designer, Operator

Sistem CRM – cumulează, corelează și analizează toate datele despre clienți colectate, inclusiv informațiile de contact, interacțiunile cu reprezentanții companiei, achizițiile, solicitările de servicii, activele și cotațiile/propunerile de preț.

Provocarea
noastră

Crearea unui sistem CRM reprezinta un instrument inteligent de gestiune si urmarire a relatiei cu clienții care să eficientizeze munca departamentelor de marketing, achizitii, contabilitate si plăți

sistem crm
Sistem CRM

Solutie &
Rezultate

Sistem CRM – Gestionați lead-urile

Gestionați clienții și clienții potantiali. urmariti proiectele clientilor, propunerile/estimarile sau facturile. Creati contracte pentru clientii dvs. cu semnaturi electronice.

Sistem CRM – Gestionare proiecte

Creați proiecte adăugați membri ai proiectului și urmăriți progresul proiectului, cheltuieli, venituri, cronologii, sarcini, etapele de referință.

Sistem CRM – Gestionare task-uri

Ticket-urile pot fi alocate către angajați precum și clienți pentru a gestiona și rezolva problema ivită cât mai rapid și ușor de urmărit.

Sistem CRM – Facturare și urmărire

Creați facturi profesionale, țineți evidența cheltuielilor/plăților, trimiteți mementouri de plată, facturare recurentă

Aplicatia Codelies CRM îți face pur și simplu viața mai ușoară la serviciu. Toți clienții, toate convorbirile. toate sarcinile colegilor sau angajatilor sunt gestionate centralizat. Nu se mai pierde nimic din aceste proceduri, eficieța fiind maximă. Într-un cuvânt: PROFIT.

- PETEL M , MARKETER, CODELINES APP -

SPUNE SI ALTORA DESPRE PROIECT