Dezvoltăm și furnizăm
Soluții Digitalizare & Tehnologie

Companie web specializata in servicii web de realizare site-uri, magazine online,
aplicații web, aplicații mobile, marketing digital, optimizare web (SEO) și gazduire web.

De ce Codelines App?

Aduceți datele voastre într-un singur loc, ne vom ocupa de site-ul vostru,
aplicațiile pe care le utilizati, mentenanța și gazduirea lor

Sistem de lucru prietenos
Preturi de bun simt
Intotdeauna primii

Filozofia Codelines

Ca orice alta agenție, suntem la fel de buni dovada fiind rezultatul pe care îl oferim din activitatea noastră recentă. Dezvoltatorii noștri se angajează să mențină cele mai înalte standarde web, astfel încât site-ul dvs.

Utilizăm ce e mai bun din industria IT
Prețuri competitive

Servicii oferite

Suntem pasionați de munca noastră. Programatorii și designerii noștri sunt aleși dintre cei mai buni. Țelul nostru este de a crea o cumunitate de oameni de afaceri, cei mai buni în domeniile în acare activează fiecare.

Consultanță IT

Te ajutăm să identifici cea mai potrivită strategie IT pentru a-ți crește business-ul. Oferim servicii de consultanță și second opinion pentru transformarea digitală, îmbunătățirea operațiunilor și achiziția de software și hardware adaptate obiectivelor.

Software Design & Development

Experții noștri urmăresc și testează permanent noile tehnologii, pentru a crește constant valoarea pe care o aducem clienților noștri.

Servicii de SEO, SEM și Google Ads

Deținem acreditare Google pentru oportunități online, strategie de marketing, înțelegere nevoi clienți și comportamente online, promovare online, analiză web, îmbunătățirea siguranței online, siguranța datelor.

Mai mult de 100 de afaceri au avut încredere

Mai mult de 100 de afaceri au avut încredere și au implementat în ultimii 10 ani tehnologie și aplicații web oferite de noi.

15 +
Ani
De Experiență
127
Proiecte
Finalizate
157
Clienți mulțumiți
din 6 Țări

Cultura Codelines App

Lucrăm numai pe mac-uri de luni până vineri uneori și duminică dacă proiectele o cer iar sâmbăta nu lucrăm. Ascultăm muzică bună, ne relaxăm în natură. Protejâm tot ce e viață în jurul nostru, credem în Dumnezeu și iubim oamenii.

Intră în legătură cu noi

* câmpuri obligatorii

    Prin trimitere, sunt de acord cu Termenii și condițiile